Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Passejada Remeiera 2018

Per donar el tret de sortida al cicle Enocultura't, el celler Mas Comtal (Alt Penedès) organitza aquesta passejada que va destinada a conèixer els secrets de les plantes silvestres. De la mà del biòleg Francesc Caralt, president de la Fundació Flora Catalana, els participants tenen l'oportunitat d'aprendre a identificar les plantes i les flors que creixen pels camins i de conèixer-ne les aplicacions medicinals i culinàries. L'excursió comença al celler i va fins al monestir de Sant Sebastià dels Gorgs, on es fa un bon esmorzar. Ja de tornada, es parla de vinya i de la diferència entre conreu ecològic i convencional. També es realitza un tast de vins. L'activitat s'inicia a les 10 i finalitza a les 13.30 h.

PREU
17 (entrada adults) i 3 (entrada nens) €

MÉS INFORMACIÓ

Mas Comtal

08793 Avinyonet del Penedès (Alt Penedès)

93 897 00 52

www.mascomtal.com

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: