Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Passió pel peix cru

El peix cru també forma part de la tradició gastronòmica mediterrània. En aquest taller, a càrrec d'Anna Bozano, de 'Del Peix al Plat', preparareu receptes fresques, gustoses i poc calòriques en què es mantindran intactes totes les propietats del peix de les nostres costes. Si sou amants del carpaccio, el tàrtar i els marinats de peix, i creieu que aquests plats són una perfecta combinació entre estètica i gust, no us podeu perdre aquesta oportunitat. El preu de l'activitat, que té lloc el 24 de maig, de 18.30 a 21.30 h, és de 14,92 €, i el suplement per als ingredients que s'utilitzaran és de 6 €.

PREU
14,92 + suplement de 6 per a ingredients €

MÉS INFORMACIÓ

Centre Cívic El Sortidor 

Centre Cívic El Sortidor

Plaça Sortidor, 12

08004 Barcelona (Barcelonès)

934434311

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: