Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Pasta brick: un món cruixent

La pasta brick és una massa ultrafina de blat que permet transformar els nostres plats en farcellets cruixents. Es pot farcir de carn, peix, ous, fruita o el que us vingui de gust. Permet innovar i crear noves receptes d’una forma deliciosa. Al taller organitzat pel Centre Cívic Sagrada Família descobriràs tots els secrets d’aquesta pasta de la mà de la professora Agnès Dapère. Aprèn a transformar el teu menjar en farcellets que es desfan a la boca!

Les inscripcions es poden fer a l’Oficina Tiquet Rambles (Palau de la Virreina. La Rambla, 99), de dilluns a diumenge, de 10 a 20.30 h. També es poden fer en línia a partir del 27 de març des de la pàgina web. Per a més informació, truqueu al Centre Cívic.

 

PREU
7,45 + suplement €

MÉS INFORMACIÓ

Centre Cívic Sagrada Família

Carrer de Provença, 480

08025 Barcelona (Barcelonès)

934 50 89 17

www.ccsagradafamilia.net

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: