Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la mostassa: poseu les llavors de mostassa groga i marró en un bol i remulleu-les amb la cervesa. Deixeu-ho tota la nit. L’endemà, afegiu-hi el vinagre, la pols de mostassa, la sal, el sucre, el pebre i la ceba, tallada a daus. Barregeu-ho tot i escalfeu-ho suaument al foc. Quan arrenqui el bull, deixeu-ho refredar.
  2. Per al pastrami: poseu 1/4 de l d’aigua en una paella i afegiu-hi tots els ingredients, excepte la carn, i reservant una quarta part de les espècies: tritureu-les en un morter i reserveu-les. Poseu-ho a foc mitjà i remeneu-ho fins que la sal quedi dissolta en l’aigua. Després, afegiu-hi 1 l d’aigua freda i deixeu-ho temperar.
  3. Poseu-hi la carn, tapeu-ho i deixeu-ho macerar a la nevera, un parell d’hores.
  4. Retireu la carn del macerat i submergiu-la en aigua uns instants. Després, assequeu-la bé i unteu-la amb el macerat que heu reservat, fet amb les espècies triturades.
  5. Poseu la carn en una safata de forn, tapeu-la amb paper d’alumini i coeu-la a 120 ºC, 2 h 30 min (si teniu termòmetre, comproveu que el centre estigui a 55 ºC). Deixeu-la refredar.
  6. Talleu el pastrami a làmines fines. Serviu-lo acompanyat d’una torrada untada amb la mostassa de cervesa, els cogombrets i el xucrut. 

Si teniu temps, podeu posar els ingredients de la mostassa de cervesa, sense bullir-los, en un envàs hermètic i deixar-lo reposar a la nevera 3 setmanes: això farà que el sabor es concentri més.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: