Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Originària del nord d’Àsia i conreada des de fa més de tres mil anys, la perera és un arbre emparentat amb l’ametller, la pomera i l’albercoquer. A Lleida, la pera s’ha convertit, des de fa temps, en l’espècie fructícola més important, amb tres grans varietats, la blanquilla, la llimonera i la conference, que es van succeint sense problemes als mercats. Associada a les postres, s’ha anat introduint en les conserves, les amanides, l’acompanyament de carns i, fins i tot, el maridatge amb productes, com el formatge i el pernil.  

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: