Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Es reconeix per les vetes de greix, fines i no gaire blanques, que s'inflitren entre les fibres -i no per fora de la massa muscular- i pel seu aspecte oliós, fruit de la menor densitat del greix, ric en olis insaturats d'estructura vegetal, generat, justament, per l'alimentació. L'etiqueta garanteix que el porc s'ha alimentat predominantment amb glans. Un bon procés de salat, dessecació i curació converteix el de gla en el millor dels pernils.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: