Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Fruit de l’arbre originari de la Xina, al qual, en aquella cultura, havien atorgat la propietat de fer immortal qui en menjava. Primer es va portar a Pèrsia i d’allà a l’Europa oriental, sembla que per part d’Alexandre el Gran. Avui ens fixem especialment en el que es conrea a la regió de l’Alt Penedès, amb el centre neuràlgic a la vila de Subirats. Aquest préssec de secà, conreat d’aquesta manera i majoritàriament del tipus vinyal, té la peculiaritat de vendre’s, en bona part, directament pels productors, en un mercat setmanal que s’allarga fins a finals d’aquest mes, cosa que garanteix la collita en el punt òptim de maduració. Un fet que el fa ideal per al consum directe, però també per acompanyar les carns blanques, com el gall del mateix Penedès. I sense oblidar la possibilitat de convertir-loa en una fastuosa melmelada.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: