Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Què en sabem realment del gluten?

Actualment existeixen moltes dietes que eliminen el gluten sense cap motiu aparent. Això no garanteix que perdem pes, sinó que, possiblement, el guanyem perquè estarem substituint cereals per farines, sucres i greixos refinats. És necessari comprendre què és el gluten, en quins aliments es troba i què aporta a les elaboracions culinàries, i l'objectiu d'aquesta xerrada és, precisament, resoldre aquests dubtes.

Es pot aprendre diverses maneres de seguir dietes equilibrades sense gluten, encara que s'han d'evitar els aliments poc saludables i molt refinats. Per això, cal conèixer aquells productes de naturalesa lliure de gluten per poder reduir la quanitat de processats i elaborar àpats més naturals.

Per altra banda, s'explica què és la intolerància al gluten i què pateixen exactament els celíacs, ja que si segueixen dietes sense aquest element és perquè és l'única manera d'evitar que apareguin una sèrie de símptomes.

PREU
65 : inclou l'assistència a la xerrada i al taller de receptes sense gluten del 15 de juny €

MÉS INFORMACIÓ

La Pedrera

Provença, 261-265

08008 Barcelona (Barcelonès)

902 20 21 38

www.lapedrera.com

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: