Troba la teva recepta

Què en sabem realment del gluten?

La importància de conèixer el gluten

La importància de conèixer el gluten

Actualment existeixen moltes dietes que eliminen el gluten sense cap motiu aparent. Això no garanteix que perdem pes, sinó que, possiblement, el guanyem perquè estarem substituint cereals per farines, sucres i greixos refinats. És necessari comprendre què és el gluten, en quins aliments es troba i què aporta a les elaboracions culinàries, i l'objectiu d'aquesta xerrada és, precisament, resoldre aquests dubtes.

Es pot aprendre diverses maneres de seguir dietes equilibrades sense gluten, encara que s'han d'evitar els aliments poc saludables i molt refinats. Per això, cal conèixer aquells productes de naturalesa lliure de gluten per poder reduir la quanitat de processats i elaborar àpats més naturals.

Per altra banda, s'explica què és la intolerància al gluten i què pateixen exactament els celíacs, ja que si segueixen dietes sense aquest element és perquè és l'única manera d'evitar que apareguin una sèrie de símptomes.

PREU
65 : inclou l'assistència a la xerrada i al taller de receptes sense gluten del 15 de juny €

MÉS INFORMACIÓ

La Pedrera

Provença, 261-265

08008 Barcelona (Barcelonès)

902 20 21 38

www.lapedrera.com

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

15 nov

Concerts als cellers modernistes: Cooperativa de Sarral

El Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp i alguns cellers modernistes del projecte 'Muntanyes modernistes'...

16 nov

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

14 oct - 17 nov

II Sants fa Xup Xup

Des del 14 d'octubre fins el 17 de novembre, 19 establiments dels barris de Sants i Hostafrancs s'uneixen per engegar...

Portada Cuina 233

VIETNAM. L'ÚLTIM SECRET DEL REBOST ASIÀTIC

  • Panellets d'autor
  • Rosa Vallespí

UN ANY DE CUINA PER 19,90€ I DE REGAL LA REVISTA APART

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto