Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

La memòria del mes de la verema ens porta al paladar els sabors del moscatell de la nostra infantesa, que mereixia honors de fruitera. Avui aquella varietat ha estat substituïda pel raïm anomenat italià, conegut popularment com a moscatell de taula. El gotim que us presentem és un Flame Seedless, una varietat destinada al raïm de taula, com també ho són la Thomson —que destaca per la seva pell fina que no molesta quan masteguem— o les que no tenen pinyol, com les Cardinal, Lavallé o Ruby. Aquests raïms, que no pertanyen a l’espècie Vitis vinifera, amb la qual a Europa hem fet vi i panses des de temps immemorials, poc tenen a veure amb el nostre record d’infantesa, però tenen moltes virtuts. Solen ser fàcils de pelar, i això els fa ideals per incloure’ls en amanides, preparats pastissers o plats de carns blanques, i en especial de fetges de xai o d’ànec. I, encara més, són raïms amb una presència al mercat que va més enllà de la temporada estricta de la verema.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: