Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Plomeu, socarreu i netegeu l'ànec. Talleu-lo en vuit trossos, salpebreu-lo i enrossiu-lo en una cassola de terrissa. Un cop ben ros, reserveu-lo.
  2. Traieu una mica de greix de la cassola i feu un sofregit amb la ceba trinxada i el tomàquet ratllat, que quedi com una melmelada. Tot seguit, poseu-hi l'ànec i cobriu-lo amb el brou de carn. Feu-lo coure lentament fins que l'ànec sigui ben tou.
  3. Prepareu els naps (s'han de netejar, pelar i tallar en quatre parts) i escaldeu-los en aigua i sal. Escorreu-los, enfarineu-los bé i fregiu-los en una paella amb oli ben calent.
  4. Feu una picada amb els alls, el julivert, les ametlles i el fetge fregit i poseu-ho tot a la cassola. Afegiu-hi els naps i deixeu-ho coure uns minuts més. Tasteu-ho de sal, deixeu-ho reposar i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto