Troba la teva recepta

Preparació

  1. Plomeu, socarreu i netegeu l'ànec. Talleu-lo en vuit trossos, salpebreu-lo i enrossiu-lo en una cassola de terrissa. Un cop ben ros, reserveu-lo.
  2. Traieu una mica de greix de la cassola i feu un sofregit amb la ceba trinxada i el tomàquet ratllat, que quedi com una melmelada. Tot seguit, poseu-hi l'ànec i cobriu-lo amb el brou de carn. Feu-lo coure lentament fins que l'ànec sigui ben tou.
  3. Prepareu els naps (s'han de netejar, pelar i tallar en quatre parts) i escaldeu-los en aigua i sal. Escorreu-los, enfarineu-los bé i fregiu-los en una paella amb oli ben calent.
  4. Feu una picada amb els alls, el julivert, les ametlles i el fetge fregit i poseu-ho tot a la cassola. Afegiu-hi els naps i deixeu-ho coure uns minuts més. Tasteu-ho de sal, deixeu-ho reposar i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

19-20 gen

II Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts

Coincidint amb la 35a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica, Sant Vicenç dels Horts acull la...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto