Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Deixeu estovar la mantega abans de començar a fer les postres. Bateu-la amb la farina, la pols d'ametlla i el sucre, fins a obtenir una mescla homogènia i flonja. Afegiu-hi el licor, la nata líquida i els ous, batuts. Repartiu la mescla resultant en quatre atuells baixos aptes per al forn.
  2. Peleu les aranges a sang; separeu-ne els grills sense pela, amb l'ajut d'un ganivet ben esmolat i molta prudència. Repartiu els grills pels atuells, posant-los de manera més o menys artística i enfonsant-los una mica en la crema de sota.
  3. Passeu-los entre 8 i 10 min pel forn calent, a 180 graus. Gratineu-los 2-3 min.
  4. Presenteu-ho a taula acompanyat de llengües de gat o unes pastes similars.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: