Preparació
- Piqueu les herbes molt finament i mescleu-les amb la mantega (feu servir les mans). Feu-ne un tub, filmeu-lo i guardeu-lo a la nevera.
- Salteu els espinacs nets en una paella amb un xic d’oli d’oliva, 1 min, i reserveu-los.
- En una cassola amb un raig d’oli, daureu l’all picat, el porro picat i la ceba ben picada a foc lent, fins que quedin completament cuits.
- Afegiu-hi l’arròs i remeneu-ho.
- Afegiu-hi el vi i deixeu-lo reduir.
- Mulleu-ho amb el fons de verdures ben calent i aneu remenant l’arròs de tant en tant, per fer-lo cremós. Quan es vagi acabant el fons de verdures, afegiu-n’hi més, fins a acabar la cocció, 15-20 min.
- Salpebreu l’arròs i retireu-lo del foc. Afegiu-hi els espinacs saltats.
- Poseu uns daus de la mantega d’herbes que teníeu a la nevera i emulsioneu-hi l’arròs perquè us quedi cremós.