Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Piqueu les herbes molt finament i mescleu-les amb la mantega (feu servir les mans). Feu-ne un tub, filmeu-lo i guardeu-lo a la nevera.
  2. Salteu els espinacs nets en una paella amb un xic d’oli d’oliva, 1 min, i reserveu-los.
  3. En una cassola amb un raig d’oli, daureu l’all picat, el porro picat i la ceba ben picada a foc lent, fins que quedin completament cuits.
  4. Afegiu-hi l’arròs i remeneu-ho.
  5. Afegiu-hi el vi i deixeu-lo reduir.
  6. Mulleu-ho amb el fons de verdures ben calent i aneu remenant l’arròs de tant en tant, per fer-lo cremós. Quan es vagi acabant el fons de verdures, afegiu-n’hi més, fins a acabar la cocció, 15-20 min.
  7. Salpebreu l’arròs i retireu-lo del foc. Afegiu-hi els espinacs saltats.
  8. Poseu uns daus de la mantega d’herbes que teníeu a la nevera i emulsioneu-hi l’arròs perquè us quedi cremós.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: