Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les pomes i talleu-les pel mig. Traieu-los el cor i ruixeu-les amb una mica de llimona i de sucre.
  2. Coeu-les un parell de minuts al microones, ben tapades amb paper film. Reserveu-les.
  3. Amb les varetes elèctriques, munteu els ous amb el sucre fins que doblin el volum.
  4. Barregeu l’ametlla i la farina i incorporeu-les suaument als ous. Afegiu-hi la ratlladura i el vi.
  5. Aboqueu-ho en un motlle encamisat i repartiu-hi les mitges pomes tallades a làmines fines.
  6. Coeu-ho uns 20 min a 180 ºC. Deixeu-ho refredar i decoreu-ho amb sucre en pols.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: