Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Amb un ganivet molt fi o amb l’ajuda d’un tallaformatges, talleu el codonyat a làmines molt fines. Estireu les làmines i, en un extrem, poseu-hi fulles d’escarola, bastonets de pera i bastons molt fins de formatge curat.
  2. Ruixeu-ho amb oli d’oliva i enrotlleu el codonyat.
  3. Serviu-ho com a aperitiu, acompanyat d’una mica de farigola.

CONSELL
Els canelons també poden ser de pernil ibèric, talleu-los com si fos sushi. També podeu preparar aquest aperitiu amb un altre tipus de formatge, com ara rocafort o algun de més cremós.
És important fer servir un codonyat de qualitat i tallar-lo molt fi.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 268

UN TAST DE PRIMAVERA. 40 PROPOSTES PER ASSABORIR EL BON TEMPS

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Àlex Montiel

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto