Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per elaborar la massa, talleu la mantega a dauets. Barregeu-la amb la farina i la sal amb la punta dels dits fins aconseguir una textura sorrenca. A continuació, aboqueu-hi l'aigua a poc a poc fins que la massa quedi feta una bola. Tot seguit, estireu-la amb l'ajut d'un corró enfarinat i feu-ne rodones d'uns 15 cm de diàmetre. Coueu-les entre plaques antiadherents a 150 ºC durant 7 o 8 min fins que estiguin ben rosses.
  2. Per fer el farciment, disposeu la coca en una safata, afegiu-hi els tomàquets sense pell i tallats a làmines molt fines amanits amb sal, pebre, orenga i farigola. A sobre, afegiu-hi la ceba i el pebrot escalivats, aquest últim tallat a tires, i finalment les sardines escatades i filetejades.
  3. Afegiu sal al conjunt i enforneu-lo a 180 ºC durant 5 o 6 min.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: