Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Passeu el pa i els cereals per un passapuré de forat mitjà, reserveu-los.
  2. Separeu unes fulles boniques i fermes de l’anet, i piqueu les altres molt finament.
  3. Aboqueu el iogurt en un bol, i condimenteu-lo amb unes gotes de suc de llimona, sal i pebre blanc. Afegiu-hi l’anet picat.
  4. Renteu els cogombres i talleu-los a rodanxes, sense treure’n la pela. Barregeu el cogombre amb el iogurt assaonat i reserveu-ho a la nevera.
  5. Demaneu a la carnisseria que us tallin el conill perquè es pugui arrebossar bé. Tindrà més bon gust si es desossa la part de la cuixa i l’espatlla, per extreure’n uns filets prims. La part de les costelles i del llom es pot tallar amb l’os, a costelletes.
  6. Salpebreu els trossos de conill i passeu-los, primer, per l’ou batut, i, després, per la barreja de pa i cereals.
  7. Escalfeu l’oli i fregiu-hi els trossos de conill. Poseu-los sobre paper absorbent, perquè s’assequin.
  8. Poseu al centre del plat el cogombre barrejat amb el iogurt i, al costat, els trossos de conill fregits. Podeu decorar el plat amb les fulles fresques d’anet que heu reservat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: