Troba la teva recepta

Preparació

  1. En un cassó amb aigua bullent, coeu els pèsols 10 min, fins que estiguin tendres. Coleu-los i refredeu-los amb aigua i gel. Reserveu el suc de la cocció.
  2. Quan els pèsols siguin freds, tritureu-los amb part del brou, fins a obtenir una crema llisa i homogènia. Corregiu-ne el punt de sal i reserveu-ho, escalfant-ho a foc lent.
  3. Mentrestant, obriu les navalles en una paella, amb un raig d’oli d’oliva.
  4. Serviu la crema en gotets i acompanyeula amb un parell de boletes de pebre rosa, uns quants ous de truita, les navalles (musclos o cloïsses) a la planxa i un pessic de sal en escates per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto