Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un cassó amb aigua bullent, coeu els pèsols 10 min, fins que estiguin tendres. Coleu-los i refredeu-los amb aigua i gel. Reserveu el suc de la cocció.
  2. Quan els pèsols siguin freds, tritureu-los amb part del brou, fins a obtenir una crema llisa i homogènia. Corregiu-ne el punt de sal i reserveu-ho, escalfant-ho a foc lent.
  3. Mentrestant, obriu les navalles en una paella, amb un raig d’oli d’oliva.
  4. Serviu la crema en gotets i acompanyeula amb un parell de boletes de pebre rosa, uns quants ous de truita, les navalles (musclos o cloïsses) a la planxa i un pessic de sal en escates per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto