Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per als cupcakes: amb les varetes elèctriques, blanquegeu els ous amb el sucre. Incorporeu-hi la sal i la mantega fosa. Incorporeu-hi la nata i, finalment, la farina amb l’impulsor, la ratlladura i les perles de xocolata.
  2. Ompliu els motlles uns 2/3 i coeu-los 18 min a 180 ºC. Deixeu-ho refredar.
  3. Amb l’ajut d’un estri per treure el cor de les pomes, feu forats a la superfície dels cupcakes. Ompliu-los amb la Nutella o amb la melmelada de taronja. Torneu a tapar el forat i reserveu-ho.
  4. Per a la cobertura: amb les varetes elèctriques, barregeu la mantega i el sucre fins que sigui una crema ben fina i homogènia. Afegiu-hi el formatge i seguiu-ho batent fins que s’integri bé. Ha de quedar una crema brillant, fina i homogènia.
  5. Dividiu la cobertura en dues meitats. A una, afegiu l’essència de taronja i el colorant; a l’altra, la cullerada de Nutella. Ompliu dues mànegues de pastisseria i decoreu els cupcakes: els de taronja amb la cobertura de Nutella, i els de Nutella amb la cobertura de taronja.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: