Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un bol, barregeu la mel, la salsa de soja, l'all i el gingebre ratllat. Separeu un terç d'aquesta mescla en una bossa de plàstic amb tancament hermètic i poseu-hi les gambes crues. Tanqueu la bossa i reserveu la resta de la salsa a temperatura ambient.
  2. Amb les mans, assegureu-vos que les gambes queden ben impregnades de líquid i guardeu la bossa a la nevera, una hora.
  3. Netegeu bé el bròquil i separeu-lo en branquetes.
  4. Escalfeu la paella i afegiu-hi tres cullerades de la salsa reservada. Deixeu que s'esclafi i poseu-hi el bròquil. Coeu-lo 10 min i retireu la paella del foc. Traieu el bròquil de la paella i reserveu-lo.
  5. En una altra paella, salteu les gambes marinades, 1 minut per cada costat, fins que estiguin daurades. Retireu-les amb unes pinces i suqueu-les un moment a la salsa de la paella on heu saltat el bròquil. Reserveu-les en un plat.
  6. Torreu les nous a la mateixa paella on heu cuit les gambes. Afegiu-hi el bròquil, les gambes i la resta de la salsa, i remeneu-ho bé perquè s'impregni tot. Coeu-ho 5 minuts i serviu-ho calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: