Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Talleu la sípia a tires molt fines, com si fossin tallarines.
  2. Piqueu l’escalunya, l’all i el julivert. Amb l’ajut d’un adult, ofegueu-los en una paella amb un raig d’oli, a foc lent.
  3. Afegiu-hi el pebre vermell i el tomàquet ratllat. Coeu-ho uns 10 min.
  4. Quan estigui ben sofregit, afegiu-hi les cloïsses, els pèsols i el vi, i tapeu-ho.
  5. Quan les cloïsses s’obrin, afegiu-hi les tallarines de sípia. Salteu-ho ràpidament, uns segons, només perquè la sípia es cogui lleugerament però no es torni gomosa. No ho saleu perquè la sípia ja és molt salada.
  6. Acabeu el guisat afegint-hi julivert picat i una mica de pebre vermell, i serviu-ho immediatament.

El consell

Si no trobeu sípia, la podeu canviar per calamar.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto