Troba la teva recepta

Preparació

  1. Dessagneu els lletons, nets, amb aigua i gel durant 3 h. Coleu-los i bulliu-los en aigua amb sal durant 5 min.
  2. Feu les patates al forn 15 min a 180 ºC, perquè les patates són tan petites que de seguida estan cuites. Talleu-les a rodelles.
  3. Reduïu el pedro ximenes, a foc mitjà, fins que quedi amb textura de caramel. Salteu els lletons en una paella, a foc mitjà, amb un raig d’oli, sal i una picada d’all i julivert, fins que els lletons agafin un to ros.
  4. Muntatge: poseu en la base del plat les rodelles de patata, a sobre els lletons i, per acabar-ho, salseu-ho amb la reducció de pedro ximenes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

19-20 gen

II Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts

Coincidint amb la 35a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica, Sant Vicenç dels Horts acull la...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto