Troba la teva recepta

Preparació

  1. Dessagneu els lletons, nets, amb aigua i gel durant 3 h. Coleu-los i bulliu-los en aigua amb sal durant 5 min.
  2. Feu les patates al forn 15 min a 180 ºC, perquè les patates són tan petites que de seguida estan cuites. Talleu-les a rodelles.
  3. Reduïu el pedro ximenes, a foc mitjà, fins que quedi amb textura de caramel. Salteu els lletons en una paella, a foc mitjà, amb un raig d’oli, sal i una picada d’all i julivert, fins que els lletons agafin un to ros.
  4. Muntatge: poseu en la base del plat les rodelles de patata, a sobre els lletons i, per acabar-ho, salseu-ho amb la reducció de pedro ximenes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19-21 oct

Fira de Sant Ermengol

La Seu d’Urgell celebra una nova edició de la mil·lenària Fira de Sant Ermengol, en el marc...

11-21 oct

Jornades Gastronòmiques de l’Arrossejat 2018

L’Ametlla de Mar viu unes jornades gastronòmiques dedicades a un dels plats més tradicionals de...

20-21 oct

IV Festival Tapes del Món

Les Tapes del Món aterren per quarta vegada a la rambla Marina per donar a conèixer la cultura gastronòmica...

21 oct

2a Mostra de Productes Gurmet al Priorat

Clos Figueras organitza aquesta jornada en què participen més d'una desena de productors d'arreu...

Portada Cuina 220

CARBASSA: MOLT MÉS PODEROSA DEL QUE US IMAGINÀVEU!

  • Caçar bolets fora del bosc
  • Una mirada pròpia de la cuina de muntanya

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto