Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Esteneu suaument la làmina de pasta de full i talleu-ne dos cercles.
  2. Punxeu-los i enforneu-los uns minuts.
  3. Retireu-los.
  4. Netegeu els bolets, talleu-los a làmines i passeu-los per la planxa o la paella amb una mica d'oli.
  5. Esteneu sobre les masses els tomàquets cherry, el bacó tallat i els bolets.
  6. Salpebreu-ho, poseu-hi unes quantes fulles de romaní i oli d'oliva verge extra, i coeu-ho al forn fins que la massa es dauri.


 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: