Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu a bullir les patates amb pell en abundant aigua durant 30 min. Deixeu-les refredar i peleu-les. Aixafeu-les amb una forquilla.
  2. Salteu la cansalada, tallada a dauets petits, en una paella sense oli. Afegiu-hi la patata i remeneu-ho fins que aconseguiu la textura de trinxat.
  3. Salpebreu-ho. Salteu els bolets amb all i julivert. Salpebreu-los. Reserveu-ne la meitat.
  4. Sofregiu les cebes i els alls tendres, afegiu-hi els bolets, remeneu-ho i flamegeu-ho amb un raig de conyac.
  5. Aboqueu-hi una mica de brou i crema de llet, poseu-ho a coure fins que es redueixi lleugerament.
  6. Tritureu-ho fins que tingui una textura de salsa i salpebreu-ho. Feu els ous d’ànega a la paella, emmotllats, amb una mica d’oli. Poseu en un motlle la patata; al sobre, els bolets, i coroneu-ho amb l’ou d’ànega.
  7. Poseu-ho un moment al forn per escalfar tot el conjunt.
  8. Muntatge: poseu la patata i l’ou en un plat, resseguiu-ne el voltant amb un cordó de salsa de bolets, empolseu-ho amb porradell picat i acabeu-ho amb uns flocs de sal sobre l’ou.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: