Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la base: trieu un motlle desemmotllable. Si teniu acetat, poseu-hi una tira al voltant de la paret (és un plàstic que en facilita el desemmotllament). També van molt bé els motlles de paret de silicona. Si no en teniu, desemmotlleu el pastís amb cura, passant un ganivet calent per la vora de la paret.
  2. Amb l'ajuda d'un robot, tritureu les galetes. Incorporeu-hi la mantega fosa i barregeu-ho fins que quedi una massa homogènia.
  3. Esteneu les galetes per la base del motlle. Reserveu-ho a la nevera fins que s'endureixi.
  4. Per al pastís: amb l'ajuda d'un robot piqueu la xocolata i les avellanes ben petites.
  5. Dissoleu el preparat del flam amb la llet. Poseu-ho en un cassó, amb la xocolata i les avellanes. 
  6. Coeu-ho a foc lent fins que bulli, remenant-ho contínuament, per evitar que s'enganxi.
  7. Aboqueu-ho sobre la base de galetes i reserveu-ho a la nevera fins que qualli, un mínim de 2 hores (el millor és fer-ho el dia abans).
  8. Acabeu-lo al gust, en aquest cas, amb encenalls de xocolata per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: