Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la base: trieu un motlle desemmotllable. Si teniu acetat, poseu-hi una tira al voltant de la paret (és un plàstic que en facilita el desemmotllament). També van molt bé els motlles de paret de silicona. Si no en teniu, desemmotlleu el pastís amb cura, passant un ganivet calent per la vora de la paret.
  2. Amb l'ajuda d'un robot, tritureu les galetes. Incorporeu-hi la mantega fosa i barregeu-ho fins que quedi una massa homogènia.
  3. Esteneu les galetes per la base del motlle. Reserveu-ho a la nevera fins que s'endureixi.
  4. Per al pastís: amb l'ajuda d'un robot piqueu la xocolata i les avellanes ben petites.
  5. Dissoleu el preparat del flam amb la llet. Poseu-ho en un cassó, amb la xocolata i les avellanes. 
  6. Coeu-ho a foc lent fins que bulli, remenant-ho contínuament, per evitar que s'enganxi.
  7. Aboqueu-ho sobre la base de galetes i reserveu-ho a la nevera fins que qualli, un mínim de 2 hores (el millor és fer-ho el dia abans).
  8. Acabeu-lo al gust, en aquest cas, amb encenalls de xocolata per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

15 ago

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

27 ago

Tast maridatge de formatges i vins de les Vinyes del Convent

Els dies 13 i 27 d’agost, el sommelier Javier Campo dirigirà un tast de formatges i vins...

29 ago

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto