Preparació
- Per a la base: trieu un motlle desemmotllable. Si teniu acetat, poseu-hi una tira al voltant de la paret (és un plàstic que en facilita el desemmotllament). També van molt bé els motlles de paret de silicona. Si no en teniu, desemmotlleu el pastís amb cura, passant un ganivet calent per la vora de la paret.
- Amb l'ajuda d'un robot, tritureu les galetes. Incorporeu-hi la mantega fosa i barregeu-ho fins que quedi una massa homogènia.
- Esteneu les galetes per la base del motlle. Reserveu-ho a la nevera fins que s'endureixi.
- Per al pastís: amb l'ajuda d'un robot piqueu la xocolata i les avellanes ben petites.
- Dissoleu el preparat del flam amb la llet. Poseu-ho en un cassó, amb la xocolata i les avellanes.
- Coeu-ho a foc lent fins que bulli, remenant-ho contínuament, per evitar que s'enganxi.
- Aboqueu-ho sobre la base de galetes i reserveu-ho a la nevera fins que qualli, un mínim de 2 hores (el millor és fer-ho el dia abans).
- Acabeu-lo al gust, en aquest cas, amb encenalls de xocolata per sobre.