Troba la teva recepta

Preparació

  1. Salpebreu la cua de bou, escampeu-hi farina i daureu-la en una cassola gran i de fons gruixut. Reserveu-la.
  2. A la mateixa cassola, daureu totes les verdures, pelades i trossejades. Torneu-hi a posar la cua de bou, la cabeça d’alls, tallada en dos, el llorer i el romaní. Remeneu-ho. Escampeu-hi el pebre vermell i mulleu-ho amb el vi, reduïu-ho a la meitat i cobriu-ho amb brou de verdures. Salpebreu-ho.
  3. Feu que arrenqui el bull i continueu la cocció a foc baix, semitapat, 3 h, fins que la carn estigui molt tova i es desfaci.
  4. Passeu el brou per un colador xinès, reduïu-lo i lligueu-lo amb el midó de blat de moro (Maizena) diluït en aigua. Rectifiqueu-ne el punt de sal.
  5. Bulliu l’aigua i la llet amb sal i pebre negre, afegiu-hi la polenta en forma de pluja, remeneu-ho fins que s’espesseixi, afegiu-hi la mantega i torneu-ho a remenar bé.
  6. Serviu la cua de bou sobre la polenta cremosa, amb una mica de la salsa.

Més receptes amb Arròs i pasta

Fideus yakisoba Ràpida i senzilla

Fideus yakisoba

Per Ada Parellada

30 minuts

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jul

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

20 jul

VI VinyaSons Ametller Origen

El VinyaSons Ametller Origen d'enguany presenta 12 experiències en què conflueixen la gastronomia, el...

20 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

21 jul

XVI Festival de Música a la Vinyes

El 22 de juny i el 21 i el 28 de juliol, Subirats (Alt Penedès) acull el XVI Festival de Música a les...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto