Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la barra de pa a llesques d’un dit de gruix. Torreu-les, si pot ser en un foc de llenya o en unes brases, procurant que quedin daurades de fora i toves de dins.
  2. Una vegada torrades, talleu els tomàquets per la meitat i fregueu-los en una cara de les llesques. Poseu-hi el pernil al damunt i un dau de fetge gras d’ànec a la sal.
  3. Acabeu-ho amb unes gotes d’oli d’oliva i serviu-ho abans que el pa es refredi.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: