Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Per al bacallà:

  1. Dessaleu-lo en aigua freda amb la pell cap amunt.
  2. Esmolleu-lo amb cura en trossos d'uns 2 cm de gruix. Reserveu-lo a la nevera.

Per a l'oli d'all i bitxo:

  1. Amb la mandolina, talleu les làmines d'all, fines i de mida regular.
  2. Afegiu-hi l'oli fred i el bitxo i comenceu-ho a fregir lentament, fins aconseguir unes xips cruixents.
  3. Quan estiguin ben cruixents, retireu l'all de l'oli i reserveu-lo en paper absorbent perquè se n'elimini l'excés d'oli.
  4. Retireu el bitxo i reserveu l'oli.

Per a la ceba:

  1. Peleu la ceba i talleu-la a la juliana.
  2. Escalfeu la ceba amb oli fins que quedi ben fosca
  3. Reserveu-la quan estigui freda.

Per a la truita:

  1. Trenqueu els ous en un recipient i bateu-los enèrgicament.
  2. Barregeu el bacallà amb la ceba i l'oli del bitxo.
  3. Escalfeu la paella al foc amb una cullerada d'oli
  4. Afegiu-hi els ous. Quan comencin a quallar, afegiu-hi el bacallà i la ceba. Retireu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: