Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu els kiwis amb cura i talleu-ne quatre rodelles de cadascun, de la part central i de gruix similar. Unteu amb mantega una dotzena de motlles de magdalena, de base una mica més gran que la rodella, i dipositeu-ne una a cadascun.
  2. Separeu clares i rovells i bateu els segons amb el sucre, fins que blanquegi. Incorporeu-hi la resta de mantega fosa, la nata i una mica de suc de llimona espremut i colat. Treballeu-ho un moment i afegiu-hi la farina, la Maizena, el llevat, un pessic de vainilla i un toc de sal. Barregeu-ho fins a tenir una mescla homogènia i incorporeu-hi les clares d’ou, muntades a punt de neu.
  3. Repartiu la pasta resultant en els motlles i coeu-los al forn calent, a 160 ºC, 40 min. Deixeu-los refredar. Desemmotlleu-los i presenteu-los de cap per avall, amb la rodella de kiwi a la vista.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: