Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Revetlles d'Estiu amb Musclos i Cava

Els dies 15, 16 i 17 de juny arriba la festa més gran dedicada al musclo de tot el país, que enguany arriba a la cinquena edició amb el nom de ‘Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava’. Quatre mercats de Barcelona i un de Sant Boi de Llobregat la celebraran convidant a un total de 7.500 racions de musclos del delta de l’Ebre cuinats a la marinera i acompanyats de més de 2.500 copes de cava Segura Viudas. Les degustacions, populars i gratuïtes, s’oferiran des de les 11.30 h. 

La iniciativa està organitzada pel Gremi de Majoristes del Mercat Central de Peix de Mercabarna (GMP) i el Gremi de Peixaters de Catalunya (GPC) i recupera una antiga tradició gastronòmica mediterrània: les ‘muscletades’ d’estiu, típiques de les festivitats de Sant Joan, Sant Pere o Sant Jaume als pobles costaners de Catalunya. Des de la seva primera edició, la Federació de Productors de Marisc del Delta de l’Ebre (Fepromodel) aporta el mol·lusc necessari per a les degustacions, i enguany en seran 750 Kg. La festa també compta amb la col·laboració del Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB i els seus professors i alumnes de sala, així com amb diverses ofertes originals per a la iniciativa. 

MÉS INFORMACIÓ

Majoristes del Mercat Central i de Catalunya 
Mercabarna
 
 

Mercat de Sants

Barcelona (Barcelonès)

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: