Els dies 15, 16 i 17 de juny arriba la festa més gran dedicada al musclo de tot el país, que enguany arriba a la cinquena edició amb el nom de ‘Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava’. Quatre mercats de Barcelona i un de Sant Boi de Llobregat la celebraran convidant a un total de 7.500 racions de musclos del delta de l’Ebre cuinats a la marinera i acompanyats de més de 2.500 copes de cava Segura Viudas. Les degustacions, populars i gratuïtes, s’oferiran des de les 11.30 h.
La iniciativa està organitzada pel Gremi de Majoristes del Mercat Central de Peix de Mercabarna (GMP) i el Gremi de Peixaters de Catalunya (GPC) i recupera una antiga tradició gastronòmica mediterrània: les ‘muscletades’ d’estiu, típiques de les festivitats de Sant Joan, Sant Pere o Sant Jaume als pobles costaners de Catalunya. Des de la seva primera edició, la Federació de Productors de Marisc del Delta de l’Ebre (Fepromodel) aporta el mol·lusc necessari per a les degustacions, i enguany en seran 750 Kg. La festa també compta amb la col·laboració del Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB i els seus professors i alumnes de sala, així com amb diverses ofertes originals per a la iniciativa.