Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Ruta de Tapes del Mercat del Préssec de l'Ordal

El mercat del Préssec de l’Ordal, reuneix, en un mateix espai, els diferents productors dels municipis de Subirats i Avinyonet del Penedès i proposa, durant els caps de setmana de juny, juliol i agost, un complet programa d’activitats amb aquesta fruita de secà com a protagonista.

Com ja és habitual, i en col·laboració amb els restaurants de la vila, Albet i Noya organitza una nova edició de la Ruta de tapes pel Mercat del Préssec de l’Ordal on es mariden els vins del celler amb diferents plats elaborats pel xef de Sant Pau d’Ordal Pere Massana, del restaurant Cal Pere del Maset, i Santi Amigó, de Cal Xim.

Enguany, com a novetat, s’incorpora a l’activitat un tast de melmelades de préssec a càrrec de Les Filos, un projecte emprenedor d’una família de Lavern que van decidir  elaborar confitures i almívars amb els presseguers que tenien a la seva finca com a alternativa a la simple recol·lecció.

La Ruta de tapes pel Mercat del Préssec de l’Ordal tindrà lloc durant els caps de setmana de juny, juliol i agost (16/6, 8/7, 14/7, 29/7, 4/8). Just en arribar es farà una visita al celler on es podrà conèixer la història del primer vi ecològic de l’Estat, el procés d’elaboració i alguns dels projectes experimentals que es tenen en marxa.  Tot seguit, el grup es desplaça a Sant Pau d’Ordal per visitar el mercat i iniciar la ruta de tapes pels restaurants del poble.

Enguany els maridatges seran els següents:

  • A Cal Xim:  Milfulls de préssec de l'Ordal marinat i a la brasa amb fetge d'ànec a la brasa amb l’escumós Efecte Brut Reserva.
  • A Cal Pere del Maset: "Gazpatxo" de préssec d’Ordal amb gelatina de viognier amb el  vi blanc 3 Macabeus 2016 / Melós ibèric estofat amb préssec amb el vi negre La Milana 2014

PREU
16 €

MÉS INFORMACIÓ
  • Horari i punt de trobada: 10.30h a Albet i Noya (Can Vendrell de la Codina)
  • Preu: 16€ per persona
  • Imprecindible reserva prèvia a visita@albetinoya.cat o trucant al T.93.899.48.12
  • Més informació sobre aquesta activitat i d’altres que organitza el celler a: http://albetinoya.cat/cat/visites.php

Celler Albet i Noya

Can Vendrell

08739 Sant Pau d’Ordal (Alt Penedès)

93 899 48 12

www.albetinoya.cat/

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: