Arriba a Sant Cugat la primera edició de la fira enogastronòmica de la ciutat, el ‘Sant Cugat ve de gust’. Del 27 de març al 2 d’abril, 57 restaurants de la ciutat ofereixen un menú especial, i el cap de setmana, juntament amb 44 agents locals, surten al carrer a fer una mostra gastronòmica dels seus productes. Tant el menú ‘Ve de gust’ com la mostra volen fer valdre la importància dels productes de proximitat. La iniciativa busca situar Sant Cugat en el punt de mira gastronòmic.
Mostra Enogastronòmica
La mostra es fa en cinc espais que ofereixen degustacions, venda de productes, tastets i xerrades. L’Espai cuina i l’Espai dolç té lloc a la plaça Octavià; l’Espai tast de vins, al Celler Modernista; l’Espai tast de cervesa i vermut, a la plaça del Rei, i, finalment, l’Espai becaina, als jardins del monestir. Aquest últim espai és pioner, ja que els visitants poden llogar mantes per descansar després de tant de menjar. Tots aquests espais funcionen divendres, de19 a 23 h; dissabte de,12 a 23 h, i diumenge de 12 a 22 h.