Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva dividida en cinc actes, cadascun dels quals basat en el 'culte' a un dels cinc elements: aire, aigua, foc, terra i èter. Un grup de xefs de reconegut prestigi fan de mestres de cerimònia i elaboren cinc sopars: el primer es fa al mes d'abril i l'últim, al novembre. El participant rebrà pistes sobre la ubicació de cada sopar, que roman secreta fins poques hores abans que se celebri. Aquests són els cinc sopars:
- AIRE: A càrrec de Marc Santamaria i Raquel Blasco del Casa Xica, amb un ús protagonista dels fermentats i els adobats (12 d'abril).
- AIGUA: Víctor García, un dels cuiners revelació del 2017 gràcies al seu restaurant Plata Bistró, ens regala una proposta aquàtica, dolça i salada (24 de maig).
- FOC: Laila Bazahm, del Hawker45, capitaneja una experiència gastronòmica basada en les brases, la calor i el fum (26 de juliol).
- TERRA: Laura Veraguas, que practica una cuina verda amb consciència, posa la seva creativitat al servei d'aquest sopar (27 de setembre).
- ÈTER: La Secret Foodie Society s'acomiada amb aquest element tan volàtil de la mà de Miky Manrubia, del Chingón, i de Pol García, creador de Pop Secret, que triomfa a Xangai (8 de novembre).