Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Sopar Tàndem als 4 Gats

Carles Gaig, propietari i xef executiu del Restaurant Gaig i amb estrella Michelin, cuinarà a 4 mans amb Òscar Àlba, xef executiu del Restaurant 4 Gats, en un sopar que barrejarà dues generacions culinàries.

El sopar, que s’ha batejat com sopar 
tàndem en honor al famós quadre de Ramon Casas exposat a la sala principal del 4 Gats, tindrà lloc el proper 18 de maig i forma part de la llarga sèrie d’esdeveniments que l’emblemàtic restaurant està organitzant per commemorar la seva inauguració fa 120 anys.

Aquesta serà la primera vegada que Gaig i Alba cuinin junts. Malgrat pertànyer a diferents generacions (Gaig és del 1948 i Alba del 1978), els estils culinaris dels dos xefs tenen un punt en comú, que és l’ús de receptes i plats tradicionals adaptats a tècniques modernes. Així ho expliquen ells mateixos en les màximes que regeixen la seva feina: si Gaig assegura que cal "sempre mirant al davant sense deixar de mirar enrere", Alba afirma que “no existeix modernitat sense una bona tradició”.

El menú dissenyat pels dos xefs i maridat amb vins de Ferré i Catasús inclou:

Cocktail de benvinguda

  • Bunyol clàssic de bacallà del Sr. Carles
  • La nostra patata farcida de botifarra de Perol i suc de rostit

Entrant fred

  • Bacallà en dues textures de mongeta de Santa Pau, calçots i romesco lleuger

Entrant calent

  • El caneló de la fonda amb la seva beixamel trufada

Peixos

  • Llom de rap a la brasa amb cremós de carbassa i saltejat de pèsols del Maresme amb foie

Carns

  • Pularda rostida a la catalana Pularda

Prepostre

  • No podia faltar la escuma de crema catalana del Sr. Gaig

Postre

  • La nostra beina de cacau de taronja Sanguina i sopeta de cítrics

MÉS INFORMACIÓ

Per a més informació i reserves, truqueu al 93 302 41 40.

Restaurant Els 4 Gats

Montsió, 3

08002 Barcelona (Barcelonès)

93 302 31 40

www.4gats.com

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: