Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

Plat del restaurant Divinum

Plat del restaurant Divinum

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs de la ciutat, amb l'objectiu de reivindicar, esprémer i donar a conèixer els productes del territori dins de la gastronomia. Aquests esdeveniments se celebren els dies 4, 11 i 25 d'abril al mateix restaurant, situat al barri Vell de Girona.

Els xefs a càrrec dels sopars són Jordi Rollan (Divinum), Xavier Sagristà (Castell de Peralada), Albert Sastregener (Bo. Tic) i Víctor Torres (Les Magnòlies), tots ells amb una estrella Michelin. El sopar consisteix de dos entrants, quatre plats principals i dues postres, tots plats sorpresa que es desvelen el dia en qüestió. 

Tot i que va començar sent un exitós bar de vins i formatges a la ciutat de Girona, no va ser fins al 2012 que el Divinum va esdevenir un restaurant gastronòmic. Amb un celler amb més de 300 referències, un sol Repsol i recomanat per la Guia Michelin, el restaurant s'ha consolidat al municipi com a local gastronòmic rellevant. Les reserves per gaudir de l'esdeveniment ja són obertes a la web del Divinum. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: