Troba la teva recepta

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

Plat del restaurant Divinum

Plat del restaurant Divinum

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs de la ciutat, amb l'objectiu de reivindicar, esprémer i donar a conèixer els productes del territori dins de la gastronomia. Aquests esdeveniments se celebren els dies 4, 11 i 25 d'abril al mateix restaurant, situat al barri Vell de Girona.

Els xefs a càrrec dels sopars són Jordi Rollan (Divinum), Xavier Sagristà (Castell de Peralada), Albert Sastregener (Bo. Tic) i Víctor Torres (Les Magnòlies), tots ells amb una estrella Michelin. El sopar consisteix de dos entrants, quatre plats principals i dues postres, tots plats sorpresa que es desvelen el dia en qüestió. 

Tot i que va començar sent un exitós bar de vins i formatges a la ciutat de Girona, no va ser fins al 2012 que el Divinum va esdevenir un restaurant gastronòmic. Amb un celler amb més de 300 referències, un sol Repsol i recomanat per la Guia Michelin, el restaurant s'ha consolidat al municipi com a local gastronòmic rellevant. Les reserves per gaudir de l'esdeveniment ja són obertes a la web del Divinum. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jul

Aplec del Romesco

Cada tercer dissabte de juliol, la plaça Major d'aquest municipi de la Conca de Barberà s'omple de gom...

20 jul

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

20 jul

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 jul

Biofira L'Ecològica de Solsona 2019

Coincidint amb la Setmana del Medi Ambient, que a Solsona se celebra del 15 al 21 de juliol, la ciutat acull una...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto