Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Taller 'Cuina amb vegetals fermentats'

Pinya fermentada marinada amb tepache

Pinya fermentada marinada amb tepache

El dijous 27 de febrer, al Centre Cívic El Sortidor, es farà un taller de 18.30 a 21.30 h en què s'ensenyarà com cuinar amb ferments vegetals.

La cuinera Marta Toledo ensenyarà com fer tempeh amb textures de kimchi, tàrtar d'algues amb xucrut, pinya fermentada marinada amb tepache, tempura de tomàquets de cirera i molts altres. Això sí, es tracta de plats elaborats a base
de vegetals fermentats, que són rics en probiòtics i una excel·lent opció a incorporar a la dieta.

PREU
14,92 + 6 de suplement per a ingredients €

MÉS INFORMACIÓ

Centre Cívic El Sortidor

Plaça Sortidor, 12

08004 Barcelona (Barcelonès)

934434311

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: