Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Taller 'Cuina amb vegetals fermentats'

El dijous 27 de febrer, al Centre Cívic El Sortidor, es farà un taller de 18.30 a 21.30 h en què s'ensenyarà com cuinar amb ferments vegetals.

La cuinera Marta Toledo ensenyarà com fer tempeh amb textures de kimchi, tàrtar d'algues amb xucrut, pinya fermentada marinada amb tepache, tempura de tomàquets de cirera i molts altres. Això sí, es tracta de plats elaborats a base
de vegetals fermentats, que són rics en probiòtics i una excel·lent opció a incorporar a la dieta.

PREU
14,92 + 6 de suplement per a ingredients €

MÉS INFORMACIÓ

Centre Cívic El Sortidor

Plaça Sortidor, 12

08004 Barcelona (Barcelonès)

934434311

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
292CUINA portada

TOCA TORNAR A L'ESCOLA! IDEES I RECEPTES PERQUÈ ELS NENS APRENGUIN CUINANT

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Arnau Muñío

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: