Crema catalana. Calçots. Xató. Botifarra amb mongetes. Esqueixada de bacallà. Aquests són només alguns plats que, immediatament, ens remeten a la gastronomia catalana. La cuina a Catalunya cada cop agafa més força, i comencen a sorgir tallers per tal de definir les bases culinàries catalanes. Aquest n’és un.
El proper 16 d’abril s’impartirà un curs de cuina catalana per tal de conèixer els ingredients primaverals de la terra i usar-los per aconseguir el gust tradicional.
És un taller de dues hores de durada, de 12.30 a 14.30 h, i serà demostratiu: el professor cuinarà amb l’ajut d’algun dels assistents i al final del taller es farà un petit tast.
Informació d’interès:
- Cal portar bolígraf i llibreta per prendre apunts, un davantal (en cas que es vulgui cuinar), sabates adequades per evitar cremades i carmanyola.
- El 18 de març comença el període d’inscripcions. Si es fa en línia, només hi ha 10 places disponibles. En cas de no quedar-ne, cal posar-se en contacte amb el centre.
- A l’hora d’inscriure’s, cal avisar si es pateix alguna al·lèrgia o si se segueix algun règim especial.