Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Taller ‘Cuina catalana tradicional’

Crema catalana. Calçots. Xató. Botifarra amb mongetes. Esqueixada de bacallà. Aquests són només alguns plats que, immediatament, ens remeten a la gastronomia catalana. La cuina a Catalunya cada cop agafa més força, i comencen a sorgir tallers per tal de definir les bases culinàries catalanes. Aquest n’és un.

El proper 16 d’abril s’impartirà un curs de cuina catalana per tal de conèixer els ingredients primaverals de la terra i usar-los per aconseguir el gust tradicional.

És un taller de dues hores de durada, de 12.30 a 14.30 h, i serà demostratiu: el professor cuinarà amb l’ajut d’algun dels assistents i al final del taller es farà un petit tast.

Informació d’interès:
- Cal portar bolígraf i llibreta per prendre apunts, un davantal (en cas que es vulgui cuinar), sabates adequades per evitar cremades i carmanyola.
- El 18 de març comença el període d’inscripcions. Si es fa en línia, només hi ha 10 places disponibles. En cas de no quedar-ne, cal posar-se en contacte amb el centre.
- A l’hora d’inscriure’s, cal avisar si es pateix alguna al·lèrgia o si se segueix algun règim especial.

PREU
93.8 €

MÉS INFORMACIÓ
Centre Cívic Urgell

Inscripcions

Centre Cívic Urgell

Comte d'Urgell, 145

Barcelona (Barcelonès)

93 45 36 480

www.ccurgell.cat

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: