Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Cireres

Cireres

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem a faltar. Amb aquest taller podeu conèixer noves maneres de cuinar els aliments de la primavera o perfeccionar els que ja coneixíeu.
La primavera arriba plena de productes deliciosos i podeu aprendre a cuinar-los tant per fer menjars salats com dolços. Es pot treure profit de les faves i els pèsols, la patata novella, els espàrrecs verds, les cebes i els alls tendres, i fins i tot d’algunes fruites, com les maduixes, els albercocs i les cireres... tant rostides com estofades, o bé per acompanyar qualsevol carn o peix i fins i tot cremes calentes i fredes!

PREU
49,73 + suplement per ingredients 18 €

MÉS INFORMACIÓ

Centre Cívic Sagrada Família

Carrer de Provença, 480

08025 Barcelona (Barcelonès)

934 50 89 17

www.ccsagradafamilia.net

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 277

TERRINES. EL CLÀSSIC QUE TORNA

  • Plats del mes
  • Jo Baixas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto