Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Taller 'Cuina vegetariana d'alta muntanya'

En aquest taller es prepararan amb Jordi Rey adaptacions vegetarianes dels plats d'alta muntanya més populars que tindran menys calories i menys greix, i per tant seran més saludables i sobretot molt suculents.

Si voleu aprendre a fer plats com l'olla aranesa, el trinxat de la Cerdanya o el fricandó de tofu amb moixerons cuinats amb productes de temporada, acudiu al Centre Cívic El Sortidor el 18 de febrer de 18:30h a 21:30h i gaudiu de la cuina d'hivern més típica del Pirineu català.

PREU
14,92 + 5 de suplement per a ingredients €

MÉS INFORMACIÓ

Centre Cívic El Sortidor

Plaça Sortidor, 12

08004 Barcelona (Barcelonès)

934434311

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: