Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Taller 'Cuina vegetariana d'alta muntanya'

Trinxat de la Cerdanya vegetarià

Trinxat de la Cerdanya vegetarià

En aquest taller es prepararan amb Jordi Rey adaptacions vegetarianes dels plats d'alta muntanya més populars que tindran menys calories i menys greix, i per tant seran més saludables i sobretot molt suculents.

Si voleu aprendre a fer plats com l'olla aranesa, el trinxat de la Cerdanya o el fricandó de tofu amb moixerons cuinats amb productes de temporada, acudiu al Centre Cívic El Sortidor el 18 de febrer de 18:30h a 21:30h i gaudiu de la cuina d'hivern més típica del Pirineu català.

PREU
14,92 + 5 de suplement per a ingredients €

MÉS INFORMACIÓ

Centre Cívic El Sortidor

Plaça Sortidor, 12

08004 Barcelona (Barcelonès)

934434311

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: