Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Taller d'amanides i vinagretes d'hivern

A l'hivern, moltes vegades deixem de banda les amanides. Sovint preferim l’escalfor d’una sopa o un estofat, però convé menjar amanides tot l’any per les vitamines que ens aporten. Si aprofitem les verdures i fruites de temporada, les combinem amb fruits secs i llavors i hi incorporem algun aliment calent, aconseguim amanides més atractives per a les èpoques de fred.  A més, veureu com una vinagreta o salsa ben triada pot fer canviar radicalment una mateixa preparació. 

PREU
14,92 €

MÉS INFORMACIÓ
  • Suplement per a ingredients: 5 euros

  • De 13 a 16 h

  • Plaça del Sortidor, 12 – 08004 Barcelona

  • Telèfon 934 434 311 

  • Més informació a ccelsortidor@bcn.cat i al web

Centre Cívic El Sortidor

Plaça Sortidor, 12

08004 Barcelona (Barcelonès)

934434311

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: