Troba la teva recepta

Taller d'amanides i vinagretes d'hivern

Amanida de tallarines de sèpia i favetes

Amanida de tallarines de sèpia i favetes

A l'hivern, moltes vegades deixem de banda les amanides. Sovint preferim l’escalfor d’una sopa o un estofat, però convé menjar amanides tot l’any per les vitamines que ens aporten. Si aprofitem les verdures i fruites de temporada, les combinem amb fruits secs i llavors i hi incorporem algun aliment calent, aconseguim amanides més atractives per a les èpoques de fred.  A més, veureu com una vinagreta o salsa ben triada pot fer canviar radicalment una mateixa preparació. 

PREU
14,92 €

MÉS INFORMACIÓ
  • Suplement per a ingredients: 5 euros

  • De 13 a 16 h

  • Plaça del Sortidor, 12 – 08004 Barcelona

  • Telèfon 934 434 311 

  • Més informació a ccelsortidor@bcn.cat i al web

Centre Cívic El Sortidor

Plaça Sortidor, 12

08004 Barcelona (Barcelonès)

934434311

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto