La cerveseria 2D2Dspuma organitza una activitat idònia per als amants de la cervesa i la gastronomia, un taller d'anàlisi sensorial per crear maridatges amb cervesa. Els vincles entre el menjar i el beure estan molt presents en l'oferta gastronòmica moderna, però sembla que els maridatges sempre s'hagin de fer amb vi. Aquesta cerveseria barcelonina ens vol demostrar que amb la cervesa també es poden experimentar noves sensacions si aquesta es combina amb certs plats.
El taller es desenvolupa en dues sessions de dues hores (el 25 de maig i el 8 de juny, a les 20 h) i serveix per conèixer les bases teòriques del maridatge en general, les normes essencials dels maridatges 'tècnics', i per desenvolupar un criteri per seleccionar i ordenar les cerveses en un menú. Tot això es durà a terme a través del joc i l'experimentació amb el sistema organolèptic i diverses degustacions. L'activitat, que té un preu de 49 €, serà dirigida per Edgar Rodríguez, sommelier del Racó d'en Cesc, un referent del maridatge amb cervesa.