El dimecres 22 de juny, el Mercat de Glòries acollirà un taller de còctels sense alcohol perquè pugueu preparar-los i gaudir-ne el dia següent, la revetlla de Sant Joan. La xef Maria Pilar Ibern presentarà una proposta de còctel sense alcohol, refrescant i saludable, elaborat a partir de fruites com taronja, llimona, préssec i pinya. A més, la beguda anirà acompanyada de dos aperitius vegans: crestes farcides de bolets i sobrassada vegetal, dos plats elaborats a partir d'ingredients d'origen vegetal.
L'activitat tindrà lloc el dimecres 22 de juny, a les 19 h, a l'espai dedicat als tallers de cuina del Mercat de Glòries, situat a la planta baixa del centre comercial Glòries. El taller és gratuït, però és necessari que us hi apunteu prèviament perquè l'organització pugui assegurar el nombre de places dels participants. Animeu-vos i podreu sorprendre els vostres convidats amb una proposta sana, saborosa i estiuenca!