Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Taller de gastrosexologia

Tots sabem que hi ha certs aliments amb propietats afrodisíaques, com la xocolata, les ostres o el vi, però... quins són realment els efectes sexuals que els aliments ens atorguen? Simón Coll Xocolaters, el restaurant La Cava d’en Sergi i Cal Feru, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia i del CIC- Fassina, organitzen un taller de fusió gastronòmica en què psicologia, gastronomia i sexologia s’uneixen en una: la gastrosexologia.

La seva creadora, Monica Navas (psicòloga, sexòloga i, com ella mateixa diu, ‘creadora gastronòmica’), impartirà aquest taller en què intentarà explicar els mecanismes d’excitació que s’amaguen en el plaer de menjar o de cuinar. El cava i la xocolata seran protagonistes d’aquest taller, però també es tastaran diversos plats i productes per aprendre a potenciar les sensacions de plaer en la nostra vida diària. 

PREU
30 €

MÉS INFORMACIÓ

Reserves a:

Cal Feru 93 891 01 63 / calferu@calferu.com

Simón Coll 93 891 11 00 / visita@simoncoll.com 

Gastrosexología, blog de Monica Novas 

Celler del CIC - Fassina

Carrer Hospital, 23

08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)

93 891 31 88

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: