Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Taller de pa de llavors i pizzes sense gluten

Pa sense gluten

Pa sense gluten

Sabeu fer pa sense gluten i voleu millorar-ne la tècnica? Voleu resoldre’n els dubtes? En aquest taller tractareu tècniques per millorar el sabor, aroma i valor nutricional del vostre pa: llavors, fruits secs, diferents tipus de format (pizza, baguet, pagès..) i fareu una introducció a la massa mare natural.

PREU
12,43 + suplement per ingredients 4 €

MÉS INFORMACIÓ
  • De 19 h a 21.30 h

  • Plaça del Sortidor, 12 – 08004 Barcelona

  • Telèfon 934 434 311 

  • Més informació a ccelsortidor@bcn.cat i al web

  • Les receptes no tenen gluten, encara que NO es pot assegurar que no se n’hi pugui trobar a causa d’una possible contaminació creuada.

Centre Cívic El Sortidor

Plaça Sortidor, 12

08004 Barcelona (Barcelonès)

934434311

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: