Troba la teva recepta

Taller de poda de vinya i calçotada

Taller de poda de vinya i calçotada

Taller de poda de vinya i calçotada

Ja tenim aquí la temporada dels calçots i el temps de les tasques vitivinícoles típiques de l'hivern. Per aquest motiu, el diumenge 24 de gener de 2016 se celebra un taller de poda de vinya i una calçotada a Gratallops. És una gran oportunitat per aprendre a podar una vinya i menjar calçots. 

El Celler Devinissi, de Gratallops, conjuntament amb el restaurant Les Figueres (del Celler Clos Figueras), han preparat aquesta activitat enriquidora i gastronòmica per a tots els interessats a aprendre a podar ceps i les millors tècniques, i, a més, a gaudir d'una bona estona a la natura. El taller finalitzarà amb una calçotada a Clos Figueras acompanyada del seu vi. 

Horari:

  • 11-11.30 h. Trobada al celler Devinssi
  • 11.30-12 h. Caminada guiada cap a la vinya
  • 12-13 h. Taller de poda dels ceps
  • 13-13.30 h. Tornada al poble
  • 13.30-15 h. Calçotada a Clos Figueras

La tarifa és de 37 € i inclou:

  • Participació al taller
  • Calçots amb salsa
  • Carn a la brasa
  • Postres
  • Cafè
  • Aigua

Hi ha descomptes especials per als padrins de la vinya.

Les places són limitades i cal reservar plaça abans del 23 de gener.

PREU
37 €

MÉS INFORMACIÓ

43737 Gratallops (Priorat)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

17 gen

Taller per escalfar-nos Nou! 2020

El divendres 17 de gener, de 20.15 a 21.45 h, es durà a terme al Centre Cívic Sagrada Família un...

19 gen

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

17-19 gen

Fira de l'Oli i les Garrigues 2020

Les Borges Blanques és la capital de l’oli de Catalunya i, des de fa 56 anys, s’hi celebra la...

19 gen

Fira del Fesol 2020

A Catalunya, per Sant Antoni, se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

Portada 235

SUPER SANS! TRUCS PER ESTRENAR BÉ EL 2020

  • Formatges singulars
  • L'alè de la Mediterrània en un bistrot d'Esparreguera

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto