La temporada de tardor dels tallers del Centre Cívic Sagrada Família, de Barcelona, arriba carregada de propostes per a tothom. Els tallers se celebraran els mesos d'octubre i novembre i inclouen xerrades i tallers gastronòmics repartits en aquests dos mesos. Les inscripcions estan obertes des del 7 de setembre.
El calendari de xerrades d'enguany és el següent:
- 30 de setembre, de 18 a 19.30h: Què menjar per viure 100 anys?, a càrrec de Marta León, de l'espai de salut Alè.
- 7 d'octubre, de 18 a 19.30 h: Com alimentar-nos a partir dels 45, a càrrec de Marta León, de l'espai de salut Alè.
- 10 de novenbre, de 18 a 19.30h: Mites i veritats sobre l'alimentació, a càrrec de Vanessa Núñez.
Pel que fa als tallers de cuina, s'han programat aquestes sessions, que en tots els casos seran online:
- 5, 19 i 26 d'octubre, de 10 a 12h: Cuina de mercat amb productes de temporada, a càrrec d'Escola de Cuinetes.
- 5, 19 i 26 d'octubre, de 19 a 21h: Arrossos i fideuàs, a càrrec de Diego Molina.
- 15 i 22 d'octubre, de 19 a 20.30h: Cuina mexicana, a càrrec de Margarita Torres.
- 2, 9 i 16 de novembre, de 19 a 21h: Cuina marinera, a càrrec de Diego Molina.
- 3 i 10 de novembre, de 19.30 a 21h: Cuina vegetariana de tardor, a càrrec d'Ivanna Gómez.
- 4 i 11 de novembre, de 19 a 20.30h: Wantan, a càrrec d'Agnès Dapère.
- 5 i 12 de novembre, de 19 a 20.30h: Introducció als fermentats, a càrrec de l'Associació Zero Waste BCN.