El restaurant Semproniana, d’Ada Parellada, ofereix des de fa 12 anys diverses activitats culinàries i tallers per als adults. Ara, amplia la seva oferta de tallers amb propostes gastronòmiques originals i a l’abast de tothom.
Els tallers per als adults són:
Cuina de 12. És un taller per a tothom a qui li agradi cuinar i també menjar. Cada diumenge, de 12 a 13 h, es fa una classe de cuina gratuïta per preparar la panxa abans de dinar. A més, s’inclou un vermut. És una iniciativa de la xef Parellada per donar l’oportunitat als comensals del restaurant de participar en un taller culinari, totalment gratuït. Els que no han dinat al restaurant, també podran participar-hi però abonant 10 €. L’objectiu d’aquest taller és transmetre el patrimoni culinari i català cuinant un fricandó amb moixernons, una coca d’escalivada amb formatge brie gratinat, canelons amb beixamel, ceps i un turbot amb romesco.
Tallers a la carta. Es tracta d’una cuina a disposició de qualsevol grup que estigui interessat a participar-hi. És una manera diferent de dinar o sopar després d’haver passejat per una cuina professional.
Totus Cookum. És un taller per aprendre a cuinar, conèixer gent i gaudir d’una bona estona. Són els tres objectius d’Ada Parellada, fer un taller culinari però també social. Està programat els dimarts a les 20 h i és obert a tothom. El preu és de 50 € (taller i sopar).
Mans i pans. És un taller on els assistents dedicaran dues hores a veure la importància de dos temes ben diferents: aprendre a fer pa tradicional i aprendre a fer bé els massatges eròtics. Parellada, juntament amb la sexòloga Eva Moreno, impartiran aquest taller per a grups concertats d’un mínim de 10 persones amb un preu de 35 €. S’admeten cancel·lacions fins a 48 hores abans del taller. El restaurant dóna l’opció de taller + sopar (format per amanida, postres, vi, aigua i cafè per 50 € per persona les dues coses). Aquesta opció de taller i sopar no començarà més tard de les 13 h o les 20 h.