Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Tast de vins d’altura

Situar els vins de l’Empordà al sostre de Girona. Aquest és l’objectiu de 14 cellers de la DO Empordà que han creat un esdeveniment particular: l’ascens al Puigmal, on es farà el segon tast de vins.

L’ordre dels actes serà el següent:

• 5.45 h: Sortida del camp de futbol del Palamós cap a la collada de Fontalba
• 6.30 h: Sortida des de l’aparcament de l’entrada de Besalú
• 8.00 h: Inscripcions, repartiment de material i esmorzar. Cada participant rebrà una copa commemorativa per al tast de vins
• 8.30 h: Sortida de la marxa
• 11.30 h: Tast de vins de la DO Empordà al cim
• 13.30 h: Dinar i descens
• 16.00 h: Arribada a Fontalba

Es recomana agrupar-se en grups de quatre o cinc persones per cotxe per no col·lapsar la muntanya i tenir una preparació física mínima, ja que en total es faran tres hores d’ascens i dues de descens. Cal portar menjar de ruta —l’esmorzar i el dinar—, bastons per caminar, folre polar, anorac o impermeable amb caputxa, barret o gorra amb visera, ulleres de sol, protecció solar i labial, cantimplora d’1’5 l d’aigua i una farmaciola bàsica amb iode, tiretes i pegats per a butllofes.

PREU
5 €

Puigmal

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: