Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Tast maridatge de formatges i vins de les Vinyes del Convent

Formatge i vi

Formatge i vi

Els dies 13 i 27 d’agost, el sommelier Javier Campo dirigirà un tast de formatges i vins al celler d’Horta de Sant Joan Les Vinyes del Convent. Durant el tast, els assistents podran degustar fins a 10 formatges diferents, que es podran maridar amb 5 referències d’elaboració pròpia del celler Les Vinyes del Convent. 

L’activitat, que començarà a les 19 h, anirà de la mà del sommelier Javier Campo, qui té una àmplia experiència en el sector, ja que és ‘frommelier’, o professional del món del formatge, escriptor sobre vins, assessor i docent. És també promotor del projecte “Cheesepeante” d’Avicsa Sabores Selectos, empresa de referència en la distribució de productes Gourmet a Lleida i Tarragona. “Cheesepeante” és un projecte que pretén donar a conèixer formatges artesans per als paladars més exigents. Per altra banda, és responsable i sommelier del celler d’Avicsa, a més d’assessor gastronòmic dels seus locals de restauració. 

El tast de vins es realitzarà en un paratge únic, envoltats del paisatge i la singularitat que rodeja el celler. Les Vinyes del Convent està situat al Parc Natural de Els Ports, Reserva de la Biosfera. Les seves vinyes creixen en paratges singulars, amb una marcada empremta del territori i una aposta decidida per la Garnatxa, la varietat emblema de la comarca, la Terra Alta. El celler està dotat de la tecnologia més puntera perquè tot sumi a l'hora d'aconseguir els millors vins.

PREU
25 (3 de cada tiquet es destinaran a la recerca per fer front a la covid-19) €

MÉS INFORMACIÓ
  • Per  reservar la plaça és imprescindible confirmar l’assistència al correu electrònic info@lesvinyesdelconvent.com o  trucant al telèfon 977 43 54 12.

Celler Vinyes del Convent

Ctra. T-334, Km.0,5

43596 Horta de Sant Joan (Terra Alta)

977 43 54 12

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

30 set

Tallers gastronòmics de tardor al CC Sagrada Família

La temporada de tardor dels tallers del Centre Cívic Sagrada Família, de Barcelona, arriba carregada...

03 oct

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

18 set - 04 oct

11a Mostra de Cuina Menorquina

Fins al 4 d'octubre, una vintena de restaurants de Menorca participen en la Mostra de Cuina Menorquina 2020....

02-11 oct

IV Empuriatapes

La quarta edició de l’EmpuriaTapes se celebra a l'octubre amb l’objectiu de dinamitzar la gastronomia...

Portada Cuina 243

PANS FÀCILS PER FER A CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Pere Venturós

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto