El col·lectiu Terra i Taula s’ha proposat promocionar els productes, els vins i la gastronomia del Baix Penedès d’una manera diferent i innovadora. Per aquest 2014 el col·lectiu ha iniciat la campanya Tasta el Baix Penedès, que pretén promocionar els productes de la terra amb la creació, per part dels cuiners, d'una petita degustació en què el protagonista serà un producte en concret. La degustació serà maridada amb vins de la zona, proposats pels nostres enòlegs.
Aquesta campanya tindrà 5 edicions al llarg de l’any per a cadascun dels productes del col·lectiu: el Calçot del Montmell, Formatge del Penedès, Oli d’oliva verge extra Torclum, Horta i productes naturals Camp de la Sort, i els Vinagres Forvm.
La primera edició tindrà lloc del 15 al 27 de febrer i el producte protagonista serà el Calçot del Montmell, elaborat per Jaume Solé a la Joncosa del Montmell. Els restaurants participants seran Lo Mam, el Vell Papiol, l'Ull de Llebre i El Bosc, que posaran a disposició dels clients elaboracions basades en el calçot.