L’oli és un dels ingredients diferencials de la cuina en molts indrets de Catalunya, des de fa més de 6.000 anys. A Valls, aquest producte és un dels més importants del seu camp i vol convidar-vos a assaborir-lo i descobrir-ne altres aplicacions a partir del dissabte 5 de novembre.
L’experiència inclou diverses activitats per gaudir de l’oli i a la vegada conèixer la terra de Valls. Per un preu de 65 € per persona podreu pujar al campanar més alt de Catalunya i observar la posta de sol, visitar la Cooperativa on s’elabora l’oli DO Siurana, seguir el seu procés i fer un tastet, relaxar-se amb un massatge amb oli d’oliva a l’Hotel Class Valls i, per acabar, sopar un menú especial al restaurant El Tast Valls.
Aquesta proposta s’estrena el dissabte 5 de novembre i se celebrarà cada dissabte fins al 10 de desembre. Les activitats comencen a les 17 h.
Si voleu viure aquesta diada de manera rodona, per 34,5 € més per persona podeu quedar-vos a dormir a l’Hotel Class Valls en una habitació doble, esmorzar bufet lliure, ús gratuït de la sauna, jacuzzi i gimnàs.